Exotische Vakantie

Reizen naar exotische bestemmingen

Kenia wild wildtrek

Categorie: Afrika

zuid afrika rondreis

Zuid-Afrika verkennen middels een enerverende rondreis

Wil je eens een keer een bijzondere vakantie meemaken? Dan zou je een rondreis door Zuid-Afrika kunnen boeken. Het voordeel van een rondreis is dat je veel van een land kunt ontdekken in één vakantie.

Zuid-Afrika heeft verschillende mogelijkheden. Je kunt wilde dieren zien tijdens een safari, de Zuid-Afrikaanse wijnlanden bezoeken en natuurlijk van de beroemde tuinroute en prachtige natuur genieten.

Kenia wild safari olifanten

Ontdek Kenia tijdens deze mooie rondreis

Een vakantie in Kenia is het interessantst als je een rondreis maakt. Op die manier zie je het meest van het land. Je kunt zo’n reis op verschillende manieren maken. Een groepsreis of een individuele safari, waarbij je rond reist met een echt safaribusje. Je kunt overnachten in speciaal ingerichte tenten of in luxe lodges.

madagascar natuur halfaapjes lemuren

Beleef de natuur en cultuur van Madagascar

Madagascar wordt ook wel de brug tussen Azië en Afrika genoemd. Baobab biedt je een mooie avontuurlijke rondreis door Madagascar die voor zowel voor cultuur- als natuurliefhebbers een geweldige belevenis zal zijn. Tijdens deze 26-daagse rondreis verken je namelijk bijna het hele eiland en kun je dus uitgebreid kennismaken met de natuur en cultuur van Madagascar.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén