Exotische Vakantie

Reizen naar exotische bestemmingen

Santa Domingo strand Hispaniola

Categorie: Caribisch Gebied

Caribisch gebied: exotische reizen, vakanties en bestemmingen

Duiken en snorkelen op Bonaire

Duiken op Bonaire

Als je heerlijk wilt duiken bij een exotisch eiland dan moet je zeker eens op vakantie gaan naar Bonaire. Dat eiland staat niet voor niets bekend als “Divers Paradise”. Het niet al te grote eilandje maakt samen met Aruba en Curaçao deel uit van de ABC-eilanden. Wist je dat ongeveer de helft van alle toeristen op Bonaire komt om te duiken en de prachtige onderwaterwereld te ontdekken en bewonderen?

puerto rico exotische rondreis

Natuur en cultuur zien tijdens deze rondreis over Puerto Rico

Tussen de Caribische zee en de Atlantische Oceaan, ligt het kleine, maar veelzijdige eilandje Puerto Rico. Het eiland ligt ten oosten van de Dominicaanse Republiek en is nog kleiner dan ons eigen Nederland. Ook hier vind je mooie stranden met prachtig helder water. Dit is dan ook een mooie plek voor watersporten, zoals duiken en snorkelen. Maar je kunt hier natuurlijk ook lekker relaxed aan het strand liggen en genieten van het lekker warme zonnetje. Daarnaast is er gelegenheid om van de prachtige natuur op dit eiland te genieten.

Santa Domingo strand Hispaniola

Hispaniola, een prachtige bestemming voor een avontuurlijke rondreis

Op het eiland Cuba na is Hispaniola het grootste eiland van de Grote Antillen en dus ook zeer geschikt voor een onvergetelijke rondreis. Hispaniola is te vinden in de Caribische Zee, aan de zuidwestkant van Cuba. Dit eiland is onderverdeeld in 2 staten. De ene is Haïti en de grootste staat van dit eiland is de Dominicaanse Republiek. Tijdens deze rondreis kun je de Dominicaanse Republiek en Haïti leren kennen. Hispaniola is een veelzijdig eiland met cultuur, bossen, berggebieden en natuurlijk niet te vergeten de prachtige kustlijn met de mooie zandstranden.

Cuba rondreis strand zeilen

Natuur, cultuur en strand tijdens 9-daagse rondreis door Cuba

Het grootste eiland van de Grote Antillen is Cuba. Als je tijdens je vakantie zo veel mogelijk wilt zien van dit eiland is een rondreis aan te raden. De reisleiders van deze negendaagse rondreis door Cuba weten de mooiste plekjes te vinden om samen met jou te gaan bezoeken. Je kunt tijdens deze rondreis genieten van de schitterende natuur en interessante cultuur. Daarnaast zijn de mensen in dit land erg vriendelijk en hulpvaardig.

St Maarten Nederlandse Antillen

Rondreis langs St. Maarten, Saba en St. Eustatius

Niet alleen de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) zijn zeer geliefde vakantiebestemmingen, maar ook de prachtige eilanden Sint Maarten, Sint Eustasius en Saba (SSS-eilanden) kunnen voor een droomvakantie zorgen. Een rondreis naar deze exotische eilanden in het Caribisch gebied moet je eigenlijk ook een keer gemaakt hebben. De meeste rondreizen over deze eilanden geven je de vrijheid je vakantiedagen zelf in te delen.

Curacao baai strand huisjes tropisch

Rondreis langs de ABC Eilanden

Je vakantie begint eigenlijk met de voorpret: Bedenken naar welk vakantieland je dit keer wilt gaan. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om je droomvakantie door te brengen. Zo kun je op de exotische Nederlandse Antillen strandvakanties boeken, of duikvakanties en zeilvakanties houden, maar ook hele mooie rondreizen maken. Als je je keus voor je vakantiebestemming hebt gemaakt, komt dus de volgende stap. Bepalen wat voor soort vakantie je graag zou willen.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén