Exotische Vakantie

Reizen naar exotische bestemmingen

puerto rico vakantie

Categorie: Grote Antillen

puerto rico exotische rondreis

Natuur en cultuur zien tijdens deze rondreis over Puerto Rico

Tussen de Caribische zee en de Atlantische Oceaan, ligt het kleine, maar veelzijdige eilandje Puerto Rico. Het eiland ligt ten oosten van de Dominicaanse Republiek en is nog kleiner dan ons eigen Nederland. Ook hier vind je mooie stranden met prachtig helder water. Dit is dan ook een mooie plek voor watersporten, zoals duiken en snorkelen. Maar je kunt hier natuurlijk ook lekker relaxed aan het strand liggen en genieten van het lekker warme zonnetje. Daarnaast is er gelegenheid om van de prachtige natuur op dit eiland te genieten.

Santa Domingo strand Hispaniola

Hispaniola, een prachtige bestemming voor een avontuurlijke rondreis

Op het eiland Cuba na is Hispaniola het grootste eiland van de Grote Antillen en dus ook zeer geschikt voor een onvergetelijke rondreis. Hispaniola is te vinden in de Caribische Zee, aan de zuidwestkant van Cuba. Dit eiland is onderverdeeld in 2 staten. De ene is Haïti en de grootste staat van dit eiland is de Dominicaanse Republiek. Tijdens deze rondreis kun je de Dominicaanse Republiek en Haïti leren kennen. Hispaniola is een veelzijdig eiland met cultuur, bossen, berggebieden en natuurlijk niet te vergeten de prachtige kustlijn met de mooie zandstranden.

Cuba rondreis strand zeilen

Natuur, cultuur en strand tijdens 9-daagse rondreis door Cuba

Het grootste eiland van de Grote Antillen is Cuba. Als je tijdens je vakantie zo veel mogelijk wilt zien van dit eiland is een rondreis aan te raden. De reisleiders van deze negendaagse rondreis door Cuba weten de mooiste plekjes te vinden om samen met jou te gaan bezoeken. Je kunt tijdens deze rondreis genieten van de schitterende natuur en interessante cultuur. Daarnaast zijn de mensen in dit land erg vriendelijk en hulpvaardig.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén