Madagascar wordt ook wel de brug tussen Azië en Afrika genoemd. Baobab biedt je een mooie avontuurlijke rondreis door Madagascar die voor zowel voor cultuur- als natuurliefhebbers een geweldige belevenis zal zijn. Tijdens deze 26-daagse rondreis verken je namelijk bijna het hele eiland en kun je dus uitgebreid kennismaken met de natuur en cultuur van Madagascar.

Unieke flora en fauna

Madagascar, het op drie na grootste eiland ter wereld, heeft een unieke natuur. Omdat Madagascar vroeger verbonden was met Afrika maar later een eiland werd, heeft de natuur zich deels onafhankelijk van het vasteland van Afrika ontwikkeld. Door de geïsoleerde ligging als eiland is er door de eeuwen heen een unieke natuur ontstaan, die niet voor niets natuurliefhebbers van over de hele wereld aantrekt.

Die waarlijk unieke fauna en flora van Madagascar biedt je een onvergetelijke vakantie te midden van halfapen, kameleons en een bizar stekelwoud. Je kunt prachtig wandelen door het canyonlandschap van Isalo en het tropische woud van Périnet en snorkelen bij Nosy Be. Ook de bijzondere rotsformaties van Ankarana Park en de weelderige natuur van de Amberbergen zul je niet snel vergeten.

Volop cultuur

Ook de cultuurliefhebbers komen tijdens deze reis aan hun trekken. De vriendelijke bevolking kent een rijke, bijzondere geschiedenis en voorouderverering, een goede afwisseling op al het natuurschoon.

 

Meer informatie over deze prachtige rondreis vind je op de website van Baobab.